Tijden herleven in het Bolletje museum

Doe een stapje terug in de tijd en ervaar de ouderwets gezellige sfeer van Bolletje in het Bolletje museum.

Bolletje museum

Op de eerste etage bevindt zich het Bolletje museum. Een klein museum waar u als gast van de Bolletjewinkel geen entree voor hoeft te betalen. U maakt er een reisje terug in de tijd, omringd met oude bakmachines, foto´s van bakkers die met ontbloot bovenlijf de houtoven opstookten, oude bakvormen voor brood, beschuit, roggebrood, koekjes en taarten, jarenoude beschuitbussen, krantenknipsels, oud reclamemateriaal en nog veel meer.

reserveer een rondleiding

Op dinsdagmiddag (vanaf 12.30 uur) en op woensdag, donderdag en vrijdag (van 9.30 tot 16.00 uur) is er een gids aanwezig om u rond te leiden in de wereld van het Bolletje van vroeger. Indien u op zaterdag komt, kunnen wij op verzoek een gids inzetten. U kunt ons bereiken via info@bolletjewinkel.nl of via 0546-815911 om een afspraak te maken. Wilt u uw museumbezoek combineren met een lekker kopje koffie en iets lekkers? Bekijk dan onze menukaart.
Wij vragen u in de (zomer)vakanties telefonisch te reserveren, onze gidsen zijn dan niet altijd op de reguliere dagen beschikbaar.

Komt u op een zaterdag en wilt u graag een rondleiding? Neemt u dan van tevoren contact met ons op zodat wij een vrijwilliger kunnen oproepen. Ook als u met een grote groep komt, horen wij dat graag even van tevoren zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

reserveer een rondleiding

Groepen

Komt u met een groep van meer dan 20 personen? Dan splitsen wij de groep op omdat ons museum ruimte biedt aan maximaal 20 personen. De mensen die beneden blijven kunnen een kijkje nemen in ons winkeltje of genieten van een heerlijk kopje koffie.
Bent u met meer dan tien personen en wilt u uw museumbezoek combineren met een lekker kopje koffie en iets lekkers? Bekijk dan onze speciale groepsarrangementen.

reserveer een rondleiding
Bolletje Bus

Reserveer een rondleiding in het Bolletje museum

Wilt u een rondleiding reserveren of meer informatie over het bezoeken van het Bolletje museum? Mailt u ons dan gerust via info@bolletjewinkel.nl of bel ons op 0546-815911.
Wij vragen u in de (zomer)vakanties telefonisch te reserveren, onze gidsen zijn dan niet altijd op de reguliere dagen beschikbaar.    Voor welke datum wilt u reserveren?*

    Met hoeveel personen wilt u komen?*

    Op welke tijd wilt u komen?*