Bolletje Specials paketten

De goedgevulde Bolletje cadeaupakketten zijn een leuke en lekkere verrassing voor jong en oud. Kies uit onze uitgebreide collectie Bolletje cadeaupakketten in verschillende groottes en thema’s. Ook leuk als kerstpakket voor uw personeel!

Bolletje special “smikkelmand”

25,00

In deze heerlijke smikkelmand vind je alle varianten koekjes en pepsels van Bolletje, lekkere repen voor tussendoor en de heerlijke chocolade van VoorJou!: een reep én een doosje met chocolaatjes. In heel veel thema’s verkrijgbaar, kijk bij de andere foto’s voor een overzicht.

Bolletje special 10,00

10,00

Dit leuke pakketje bevat Bolletje crackers, Goed Bezig graanrepen, Chonelly’s en een heerlijke chocoladereep van VoorJou! Kijk bij de andere afbeeldingen voor de chocoladerepen waaruit je kunt kiezen.

Bolletje special 15,00

15,00

Dit special pakket bevat Goudbros knäckebröd, fruitige crackers, Chonelly’s, Goed Bezig graanrepen, pepsels, brosse eierkoek en een heerlijke chocoladereep van VoorJou! Kijk bij de andere afbeeldingen voor de chocoladerepen waaruit je kunt kiezen.

Bolletje special 20,00

20,00

In dit mooie Bolletje special pakket vind je een doosje met chocolaatjes van VoorJou!, Chonelly’s, brosse eierkoek, Goed Bezig graanrepen, crackers, pepsels en een flesje Prosecco.

Groot aantal pakketten bestellen?

Wilt u een pakket laten bezorgen? Per pakket betaalt u 6,95 euro verzendkosten. Wij kunnen de pakketten ook bij u komen bezorgen, de bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op via info@bolletjewinkel.nl of via 06 37470986.