Op zoek naar een origineel cadeau?

In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment exclusieve Bolletje cadeaupakketten. Van leuke weggeef-pakketjes van 5 euro tot en met luxe geschenkpakketten van 75 euro. Door onze jarenlange ervaring in het opmaken en de originele verpakkingen, geeft u met een Bolletje pakket echt iets unieks cadeau.

Bolletje winkel

Ook leuk om te geven! Bolletje Themapakketten

Naast ons uitgebreide vaste assortiment, maken we afhankelijk van het seizoen en de feestdagen, ook themapakketten zoals sinterklaas- en kerstpakketten, paaspakketten, valentijnspakketten en vader- en moederdagpakketten.

Bolletje winkel

Wilt u zelf een Bolletje cadeaupakket samenstellen?

Is het pakket van uw keuze niet te vinden in ons assortiment? Dan maken wij met plezier een pakket op maat voor u. Regelmatig komen mensen bij ons met speciale verzoeken, zoals een Abraham of Sarah pakket, een trouwpakket of een geboortepakket.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bolletje winkel

Heeft u een grote bestelling? Wij bezorgen ook!

Ook grote bestellingen, variërend van 10 tot 500 pakketten, kunnen wij voor u verzorgen. Belt of mailt u van tevoren wel even om de levertijd te overleggen. Bestellingen van 10 pakketten kunnen wij vaak de volgende dag al klaar hebben, voor grotere bestellingen hebben wij iets meer tijd nodig. Ook bezorging is in overleg bespreekbaar.

Bolletje Bezorgen