Een reis terug in de tijd

U doet er een stapje terug in de tijd, omringd door oude bakmachines, vele foto´s van weleer, de vele oude Bolletje beschuitbussen, een echte bakkersfiets en nog veel meer.

Bolletje winkel
Bolletje museum

In het Bolletje museum waant u zich in vervlogen tijden

Rondleiding in het Bolletje Museum

Het Bolletje museum is toegankelijk op dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag tot en met vrijdag is er bovendien een vrijwilliger aanwezig om u rond te leiden en te vertellen over de historie van Bolletje. U ziet foto´s van bakkers die met ontbloot bovenlijf de houtoven opstookten en er met lange staven de broden uithaalden. De deegkuipen waarmee ze werkten en de vormen die ze gebruikten om brood, beschuit, roggebrood, koekjes en taarten te bakken. Daarnaast ziet u het bakprocedé hoe vroeger de beschuit werd gemaakt. 

Komt u op een zaterdag en wilt u graag een rondleiding? Neemt u dan van tevoren contact met ons op zodat wij een vrijwilliger kunnen oproepen. Ook als u met een grote groep komt, horen wij dat graag even van tevoren zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Reserveer voor uw rondleiding

Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, e-mail: info@bolletjewinkel.nl of telefonisch via 0546-815911. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.

Voor welke datum wilt u reserveren *

Met hoeveel personen wilt u komen? *

*verplicht veld